Top calitati ale unui manager excelent
Focus

(P) Top calitati ale unui manager excelent

Rolul sau este esential

Angajatii care isi dau demisia parasesc seful, nu compania! Din ce in ce mai multi suntem martorii unor discutii pe acest subiect, insa putini dintre noi il tratam cu seriozitate. Rolul unui manager este extrem de important intr-o companie. Un manager excelent este un manager care poate deveni un bun lider.

El are o serie de abilitati care il ajuta sa comunice cu usurinta cu echipa, sa delege sarcini, sa se focuseze nu doar asupra rezultatelor, ci si asupra bunastarii echipei si sa obtina cele mai bune rezultate.

Desigur, la dezechilibrele care apar intr-o companie contribuie si alti factori la fel de importanti, cum ar fi neintelegerile dintre colegi, impartirea inegala a sarcinilor sau o atmosfera nepotrivita.

Cu toate acestea, un manager excelent stie cum sa puna accent pe inchegarea echipei, are abilitatea sa identifice punctele slabe si sa isi incurajeze angajatii sa lucreze pentru atingerea acelorasi obiective.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Top calitati ale unui manager excelent

Iata, asadar, ce calitati trebuie sa aiba un sef pentru a fi un manager excelent!

Creativitate

Creativitatea este ceea ce separa competenta de excelenta. Creativitatea sta la baza proiectelor celor mai reusite, este scanteia care stimuleaza gandirea si care captiveaza atentia oamenilor. Asadar, creativitatea este una dintre cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un manager. Daca nu exista creativitate, nu exista viziune.

Citeste continuarea in articolul Top calitati ale unui manager excelent!

Categorii:
FocusLeadership

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*