invatare
Dezvoltare personala

Cum învățăm în 2020. Cele mai noi trenduri

Descoperă Learning Network Festival!

Pentru că domeniul în care lucrăm este unul dinamic și mereu ne așteptăm să întâlnim candidați activi, care învață continuu, ar trebui să adoptăm și noi același tipar. E important să creștem în permanență în carieră, dar și să știm ce cursuri să recomandăm colegilor în 2020. Să punem accent pe invatare in orice moment, nu doar acum, 

 

Festival pentru invatare

Learning Network Festival, evenimentul organizat platforma de dezvoltare profesională Learning Network, ne așteaptă în București în perioada 2-4 octombrie la Teatrul Elisabeta din București. Festivalul este dedicat oamenilor care se ocupă de learning & development (învățare și dezvoltare), precum și entuziaștilor care vor să știe ce e nou în acest domeniu. Scopul este ca persoanele care lucrează în zona de Learning & Development și HR să împărtășească bune practici și idei de proiecte.

„La Learning Network anul începe întotdeauna toamna. Și ca în fiecare an, sărbătorim cum se cuvine. Așa a rămas tradiția, din 2004 când am organizat primul târg de training. La ceas aniversar, vă așteptăm la Learning Network Festival, să vă bucurați de aventura descoperirii și depășirii propriilor limite, pentru a le duce apoi în organizațiile pe care le reprezentați. O vorbă românească spune: Nu ajungi în rai de unul singur. Așa e și cu învățarea, ajungi mai departe împreună cu ceilalți. În cazul Learning Network Festival, ceilalți vor fi traineri de top din România, consultanți internaționali și ceilalți zeci de participanți pe care îi așteptăm la eveniment. Și vă mai facem o promisiune: vom învăța multe și ne vom distra mult!”, spune Clementina Anghelache, fondator Learning Network.

Cele trei zile ale evenimentului vor fi dedicate acestor subiecte: învățarea în 2020, implicarea oamenilor care învață și transformarea celor care se ocupă de programele de learning & development în parteneri de business. Obiectivele festivalulului sunt: Meet. Network. Learn. Inspire. – trad.: Întâlnește. Socializează. Învață. Inspiră.

O altfel de invatare. Avantaje la Learning Network Festival:

  • Învățare aplicată. Nu se va vorbi despre invatare. Totul va fi aplicat pe subiecte, bunele practici vor fi share-uite în echipă, vor fi dezbătute idei și vom experimenta noile tehnologii. 
  • Inovație. Te-ai aștepta să fie despre a crea ceva nou, dar este mai degrabă despre a găsi noi idei prin care să folosim ceea ce avem deja. 
  • Energie și inspirație. Learning Network Festival este locul unde te vei îndrăgosti de jobul tău. Poate sună clișeic, dar vei descoperi atât de multe resurse și te vei conecta cu atât de mulți oameni, încât jobul tău va căpătă o nouă semnificație. 
  • Ai acces la o comunitate care împarte cu tine cele mai bune practici și împreuna veți testa noile tehnologii. 

 

Agenda celor trei zile de invatare la Learning Network Festival


2 octombrie – Este ziua dedicată socializării, învățării și activării creativității în cadrul workshop-ului Getting to Know Each Other, susținut de compania Magnet Inspiration & Growth din Israel și facilitat de fondatorii Iffat Grecht și Saar Peer împreună cu trainerul Keith Parker. Vei experimenta în premieră The Focus Challenge – un joc inteligent ce îmbunătățește performanța.

Tot în ziua de deschidere a evenimentului vor fi prezentate rezultatele cercetării L&D Industry Survey 2019, la care au răspuns aproape 600 de manageri și specialiști de HR și Learning &Development.

În această zi îți vei dezvolta și abilitățile de leadership, prin îndrumarea unor persoane cu experiență în domeniu. Vei asista la un studiu de caz prezentat de Banca Transilvania, precum și la două workshop-uri: Leadership Styles for Effective Change Management cu Simona Podgoreanu (Exec-Edu) și Tango Leadership, cu Anca Gheorghiu și Ermil Diaconescu.

Speakerii vor vorbi și despre aplicații care rezolvă  problemele de învățare, precum și despre învățarea agilă (de ce ai nevoie de o cultură de learning de tip agile).

3 octombrie – Ziua a doua a Festivalului este construită sub tema: Engaged Learners. Va fi dedicată învățarii printr-o abordare holistică (pornind de la maparea competențelor și testarea nevoilor de învățare). Te așteaptă workshop-ul Lego Serious Play cu cele mai provocatoare probleme de learning design. De asemenea, vei primi și îndrumare pentru a menține oamenii implicați în timpul training-urilor și a-i face să rețină mai ușor informațiile.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

4 octombrie – În a treia zi a evenimentului vei asista la un business simulator, ocazie de a înțelege rolul programelor de learning & development într-o organizație care pune pe primul loc învățarea. De asemenea, vei deprinde și tehnici prin care să evaluezi impactul acestor programe.

 

Speakeri internaționali vorbesc despre trendurile în invatare

17 speakeri, cu specializări și funcții diferite: CEO, traineri, coach, HR manageri, management consultanți, facilitatori, vor veni la Learning Network Festival. Printre speakerii internaționali se numără: Saar Peer, un trainer entuziast și creativ, facilitator și speaker care susține programe de training în Israel și la nivel global și Keith Parker – trainer în zona de soft skills și trainer acreditat Insights.

Așa că nu-ți rămâne decât să te înregistrezi la Learning Network Festival și să te pregătești pentru un eveniment ce îmbină workshopuri menite să-ți arate ce e nou în învățare, precum și soluţii originale care să inspire acţiuni.

Înscrierile la eveniment se pot face online, la learningnetwork.ro/festival#inscriere. Sunt oferite reduceri de grup și pachete promoționale ce includ raportul L&D Industry Survey 2019. Având în vedere misiunea Learning Network de a facilita accesul la oportunități de învățare pentru toată lumea, din fiecare bilet achiziționat vor fi donați 10 euro către EduCare (https://www.facebook.com/A.E.C.Romania/), organizație non-guvernamentală a cărei activitate este dedicată integrării în școli a copiilor cu dizabilități.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și despre:

Ce cursuri și training-uri nu trebuie să ratezi în septembrie

Cărți de dezvoltare personală pe care merită să le citești

Categorii:
Dezvoltare personala

După absolvirea Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, a lucrat timp de 8 ani în presa scrisă, în PR și în marketing pentru o companie de recrutare. În 2016 a simțit că e momentul pentru o nouă provocare în carieră și s-a alăturat echipei eJobs și ulterior și echipei We Are HR. În portofoliul său se află articole pe subiecte precum modificările legislative în domeniul muncii, cultură organizațională, leadership, employer branding, precum și interviuri cu specialiști în HR și manageri de companii.

Leave a Reply

*

*