feedback
Leadership

5 motive pentru care ai nevoie să iei pulsul echipei acum

Măsoară fericirea la job

Incertitudinea și schimbările din ultimele luni ne-au remodelat realitatea. O bună parte dintre noi lucrăm în continuare remote, de prin bucătării sau balcoane. Ca manager sau om de HR, e important să știi cum se simt cei din echipă, cu atât mai mult în această perioadă. La nevoia de feedback structurat și în timp real s-au gândit și cei de la Pulsul Echipei. Noul tool, creat de Ciprian Drăgoi, îți pune la dispoziție o metodă de culegere de feedback din partea angajaților, indiferent de locul de unde aceștia lucrează. Prin intermediul unor chestionare personalizate, aplicația îți permite să măsori indicatori importanți pentru sănătatea businessului.

 

Cinci motive pentru care ai nevoie să iei feedback-ul echipei acum

Crește implicarea angajaților

Când soliciți feedback în mod regulat, vei constata că echipa se implică mai activ în proiectele aflate în derulare. Măsurarea implicării angajaților este o decizie inspirată, implementată și de multe companii de succes, iar beneficiile sunt uriașe pentru bunul mers al companiei.

 

Vei obține informații relevante despre motivația echipei

Punând întrebările corecte, lucru facilitat de platformă, căci întrebările sunt predefinite pe o serie de indicatori pe care vrei să-i urmărești, vei înțelege mai profund motivația echipei. De asemenea, vei ști exact care este starea de spirit actuală, dar și care sunt factorii motivaționali. Înarmat cu toate aceste informații, poți lucra la îmbunătățirea motivației oamenilor.

 

Poți analiza îmbunătățirile de-a lungul timpului

Rapoartele pe care le primești în urma sondajelor care iau pulsul echipei îți oferă analize statistice și grafice despre tendințe. Dacă te uiți atent la modul în care răspunsurile au fost influențate de evenimentele interne, vei avea o imagine clară despre motivația și moralul angajaților.

Spre exemplu, dacă ai făcut renovări la birou, cu ajutorul sondajelor vei vedea care este efectul acestei renovări atât în timpul, cât și după terminarea lucrărilor.

 

Încurajează comunicarea deschisă

Un sondaj gândit pentru echipa ta te va ajuta să creezi un mediu propice comunicării deschise și încurajează angajații să se simtă motivați, să împărtășească sugestii, păreri și să facă recomandări care să ducă la îmbunătățirea mediului de lucru. Iar asta, mai departe, ajută la clarificarea așteptărilor, crește schimbul de cunoștințe și creează un mediu propice inovării.

 

Creează o cultură a feedback-ului

O companie atentă la feedback este o companie care pune echipa pe primul loc. Studiile arată că o mare parte dintre oameni apreciază liderii care solicită feedback, considerându-i mai empatici. De asemenea, vei constata că atunci când ceri feedback, se vor îmbunătăți relațiile în echipă. Oamenii știu că vocea le este ascultată, că au dreptul de a-și spune părerea și că aceasta va fi luată în calcul.

 

Pe plus cu Pulsul Echipei

+ E gratuit pentru până la 5 angajați.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

+ Ai peste 100 de întrebări prestabilite.

+ Interfața e intuitivă și ușor de folosit.

+ Primești rapoarte cuprinzătoare, dar ușor de înțeles.

+ Permite întrebări personalizate fără costuri suplimentare sau configurări speciale.

+ Angajații pot răspunde la chestionare și de pe mobil.

+ Sondajele au o rată mare de răspuns, de 90-100%.

 

Dar nu ne crezi pe noi! Vezi pe pielea ta! Ia și tu Pulsul Echipei chiar de azi!
Începe de aici: pulsulechipei.ro!

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Soluția e la tine. Nu fi tu obstacolul

Șapte motive pentru care ai nevoie de un expert în employer branding

Confesiuni de lider: cum tehnologia îi ajută pe oamenii de HR

Categorii:
Leadership

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*